Retulp X hotelschool the Hague

Hotelschool The Hague is in 1929 opgericht door de hospitality branche. Sindsdien is ze uitgegroeid tot een school met een uitstekende internationale reputatie op het gebied van hospitality management. Naast een divers programma voor haar studenten heeft Hotelschool The Hague in 2014 op initiatief van Paul Griep de Sustainable Hospitality Challenge (SHC) gelanceerd. Duurzaamheid is het centrale thema van deze challenge. Een perfecte basis dus voor de cobranding Retulp X Hotelschool The Hague

Elk jaar organiseert de school een Employee Day met de bedoeling elkaar weer even te treffen na de zomervakantie. Het thema van dit jaar was verbinding, samenzijn en verder gaan. Daarom wilde de school alle collega’s een cadeautje geven. Iets wat ze kunnen gebruiken in hun dagelijks leven  en dan graag iets duurzaams. Zo kwamen ze bij Retulp terecht en werd vervolgens de keuze voor onze Travel Cup gemaakt.

De Travel Cup is een handzame koffiebeker gemaakt van een duurzame materialen. Omdat de beker een deksel met een handige, afsluitbare drinkopening heeft is deze ideaal voor onderweg, maar ook op kantoor misstaat hij niet. Het deksel is verkrijgbaar in 6 mooie kleuren. Hotelschool The Hague koos voor twee verschillende kleuren: zwart en taupe. Op de beker verzorgde Retulp twee verschillende bedrukkingen met hun logo. Het resultaat? Een stijlvolle beker die helemaal past bij Hotelschool The Hague!

Retulp X Hotelschool The Hague

Uiteraard zijn wij er trots op dat we dit partnership met deze bewuste organisatie hebben kunnen doen. Hun initiatieven om studenten en werknemers bewuster te maken sluiten perfect aan op onze missie. Hotelschool The Hague stimuleert haar studenten hun lege flesjes in speciale bakken te doen. De opbrengsten hiervan worden gedoneerd aan de Plastic Soup Foundation. Omdat deze school net als Retulp als samenwerkt met Made Blue was het meteen een goede match. En buiten de bijdrage aan schoon drinkwater is het goed om te horen dat onze Travel Cups hebben bijgedragen aan het verbinden van de collega’s op Hotelschool The Hague.

Collaborating already with Made Blue for our water bottles and supporting their great initiative, the partnership with Retulp seemed natural. We did receive the coffee mugs, they looked great.

Wil jij jouw collega’s net zo enthousiast maken als Hotelschool The Hague? Neem dan contact met ons op.