Bedrukte lunchboxen

Verschillende gekleurde stijlvolle lunchboxen. Een broodtrommel is een perfect product om de naamsbekendheid van je bedrijf te verhogen. Het is een relatiegeschenk dat elke dag wordt gebruikt. Voor iedere Retulp lunch-to-go wordt er een boom geplant.

Broodtrommels en lunchboxen personaliseren

De Retulp lunchbox is perfect om onderweg je boterhammen of sandwitches in mee te nemen. Hij is compact en heeft met de duurzame bamboe deksel een unieke en luxe uitstraling.

Lunchbox met spork

Lunchbox print Deutschland

Eco lunchboxen als relatiegeschenk of merchandise

Een broodtrommel met bedrukking is misschien niet het eerste waar je aan denkt als je op zoek bent naar een geschikt relatiegeschenk, maar een lunchbox is een praktisch geschenk dat door jong en oud gebruikt wordt. Als je de broodtrommel combineert met een waterfles of thermosbeker, dan doet je een erg origineel en praktisch geschenk voor onderweg cadeau.

Wij kunnen de broodtrommel bedrukken met logo, slogan of een andere kreet. Hij is handig om te vullen met brood, maar door de bijgevoegde spork zijn ook andere maaltijden fijn mee te nemen en op te eten. De lunchbox en de spork zijn gemaakt van polypropyleen. De Retulp lunchbox heeft een stevige bamboo deksel. Door de elastische band wordt de Ecobox op een goed manier afgesloten. Bovendien heeft de lunchtrommel een siliconen rand in de deksel, waardoor het volledig luchtdicht is. Hierdoor blijft jouw lunch heerlijk lang vers! Enjoy your lunch!

  • Inclusief elastiek en handige spork en verkrijgbaar in drie kleuren: zwart, blauw en wit
  • BPA en vrij van giftige stoffen
  • Verpakt in een leuk kartonnen doosje met tekst : “happiness comes in a small box”
  • Siliconen rand in de deksel, waardoor het lucht- en waterdicht is. Hierdoor blijft het eten éxtra lang vers!