Retulp en Osterreich Werbung

Misschien niet onze meest bekende fles, maar eigenlijk de fles waar het min of meer ooit mee begon: onze Bio Bidon! Extra leuk dus dat deze nu in het buitenland eens in het zonnetje kwam te staan door de samenwerking tussen Retulp en Österreich Werbung.

In het weekend van 23 en 24 september 2022 vond de tweede editie van de Schwalbe Gravel Games in Pott plaats. Onder het motto gravelbike meets industrie draaide het hele weekend alles om de gravelbike.  Uiteraard waren er ook allerlei informatieve stands op het gebied van fietsen etc. Onze klant Österreich Werbung was samen met de Oostenrijkse fietsenmaker Simplon aanwezig. Zij voorzagen de fietsliefhebbers van tips voor de beste fietsplekken in Oostenrijk. De goodie bags met Retulp bidons vonden gretig aftrek!

Uiteraard snappen wij dat wel, want onze bidons zijn gemaakt van materiaal dat voor 93% uit suikerriet bestaat. Dit heeft natuurlijk grote voordelen voor het milieu, maar ook voor de gebruiker van de bidon. Dit materiaal heeft namelijk geen plasticgeur of -smaak, wel zo lekker als je drankje gewoon zo smaakt als de bedoeling is. Daarnaast worden deze bidons in Nederland gemaakt en bedrukt, dus een stuk minder CO2 uitstoot!

Österreich Werbung koos voor de witte variant met de rode cap, paste natuurlijk perfect bij hun logo. Maar deze bidon is er ook in een semi-transparante uitvoering en de caps zijn er in meerdere kleuren. Hierdoor is het voor ons mogelijk om bij elk logo de best passende oplossing aan te bieden. En….de bidon is er zowel voor de kleine als de grote dorst, namelijk in een 500 en 750 ml versie.  Voor ieder wat wils dus!

Die Stimmung war toll und unsere Goodiebags mit selbst gestalteter Trinkflasche waren heißbegehrt..

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van de Bio Bidon? Neem dan contact met ons op.