Duurzame lentepakketten als personeelsgeschenk

Heb je ook al zo’n zin aan het voorjaar? Wij wel! De afgelopen dagen met het zonnetje erbij en de krokussen die al vrolijk staan te bloeien leek lente al dichtbij! Hoogste tijd dus om een aantal duurzame lentepakketten te introduceren. Want ook in het voorjaar zijn er leuke momenten genoeg om iemand te verwennen met een duurzaam cadeau. Denk bijvoorbeeld aan Pasen, Moederdag of gewoon, omdat het kan! Onze duurzame lentepakketten zijn leuk als cadeautje voor je werknemers of relaties. Dus ideaal als eindejaarsgeschenk of als origineel en duurzaam personeelsgeschenk!

Bij de samenstelling van deze pakketten zijn we de samenwerking aangegaan met een aantal andere duurzame ondernemingen. Allemaal Nederlandse bedrijven met een missie. Blossombs bijvoorbeeld, een kleurrijk product waarmee je wat doet aan de bijen- en vlindersterfte. Verder de puur natuurlijke verzorgingsproducten van The Lekker Company waar geen plastic verpakking aan te pas komt! En last but not least met The Good Roll. Wij zorgen voor schoon drinkwater, zij voor schone toiletten in ontwikkelingslanden.

Het resultaat is een aantal vrolijke pakketten waarmee je iemand echt in het lentezonnetje kan zetten. En wie is daar niet aan toe na een grijze winter? Voor bedrijven is er de mogelijkheid om de Retulp producten te personaliseren met een gravure of bedrukking. Zo laat je met je lentegeschenk een blijvende indruk achter!

awesome blossom lentepakket met blossombs thermos mug en goodrol tissues

Relatiegeschenken en personeelsgeschenken personaliseren

Voor zakelijke klanten biedt Retulp een unieke kans om duurzame lentepakketten als personeelsgeschenk te personaliseren. Dit biedt een prachtige kans om werknemers of relaties te verrassen met een geschenk dat zowel nuttig als milieuverantwoord is. De mogelijkheid om deze producten te personaliseren met een logo of boodschap, garandeert dat jouw bedrijf op een positieve en duurzame manier herinnerd wordt. Maak de lente speciaal met een persoonlijk tintje van Retulp en laat zien dat jouw organisatie staat voor duurzaamheid en innovatie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden om jouw perfecte lentegeschenk samen te stellen.