Een Duurzaam Kerstgeschenk van cluBSH met Retulp

Dit keer zetten wij cluBSH in het zonnetje. cluBSH is de naam van het personeelsvereniging van het bedrijf BSH Huishoudapparaten B.V. Zij hebben besloten om een duurzaam en functioneel geschenk weg te geven deze kerst. Lees hieronder hun ervaring met Retulp en onze producten. 

De Uitdaging:
De personeelsvereniging cluBSH was op zoek naar een uniek en duurzaam kerstgeschenk voor haar leden. Met de toenemende bewustwording rond duurzaamheid en de afname van wegwerp- en plastic bekers, was het essentieel om een product te vinden dat praktisch, stijlvol, en milieuvriendelijk was.

De Oplossing:
Na zorgvuldig onderzoek koos cluBSH voor de Bamboe thermosbeker van Retulp. Deze keuze was gebaseerd op verschillende factoren.

  1. Multifunctionaliteit: De beker is geschikt voor zowel koude als warme dranken, ideaal voor gebruik op kantoor of onderweg.
  2. Duurzaam Design: De bamboe afwerking van de thermosbeker biedt een unieke, natuurlijke uitstraling die duurzaamheid uitstraalt.
  3. Gebruiksgemak: De beker is met één hand te bedienen, wat hem bijzonder handig maakt voor de drukke professionals van cluBSH.

De Uitgifte en Ontvangst:
De bamboe thermosbeker van 250ml , samen met een bijzondere thee-op-een-stokje en een chocoladereep, werden als kerstcadeau uitgedeeld. De reacties waren overweldigend positief. Leden prezen het praktische en duurzame aspect van het cadeau, vooral in een tijd waarin wegwerpartikelen minder worden gebruikt.

Wij hebben de Retulp bamboe thermosbeker, samen met thee op een stokje (welke ook geleverd is door Retulp) en een chocoladereep, als kerstcadeau uitgedeeld aan alle leden van onze personeelsvereniging. We hebben van een heel aantal leden teruggekregen dat ze het een superleuk en handig cadeau vinden, met name nu wegwerpbekers en plastic bekers langzaam verbannen worden.  

De Voordelen:
Leden van cluBSH benadrukten de royale capaciteit van de beker, het prachtige, duurzame houten design en het gebruiksgemak voor verschillende soorten dranken.

De Ervaring met Retulp:

We eindigen de klantcase graag met de volgende vraag.

Hoe heb je het orderproces van Retulp ervaren? Wat is het grootste voordeel van het bedrijf Retulp? En zou je in de toekomst zelf weer bestellen of Retulp aanbevelen aan andere bedrijven?

“Retulp zou ik zeker aanraden: hele fijne communicatie, er wordt meegedacht, snel gereageerd, we mochten wat samples ontvangen om te testen, de leverdatum was heel flexibel en de thermosbekers zijn erg mooi! Al met al heb ik een superpositieve ervaring en zou ik zeker vaker bestellen!”

Conclusie:
De samenwerking tussen cluBSH en Retulp illustreert perfect hoe een doordachte keuze voor een duurzaam geschenk een positieve impact kan hebben op zowel de ontvanger als het milieu. Retulp blijft toegewijd aan het leveren van kwalitatieve, duurzame producten die niet alleen voldoen aan de behoeften van onze klanten, maar ook bijdragen aan een betere wereld. Ben jij ook geinteresseerd en wil jij ook een duurzaam geschenk weggeven? Vraag dan de prijslijst aan via de onderstaande knop. En wij denken graag met je mee.