Een uniek personeelsgeschenk voor de medewerkers van het Emma Kinderziekenhuis

Dit keer zetten wij het Emma Kinderziekenhuis in het zonnetje. Retulp is trots om voor deze organisatie van een mooi personeelsgeschenk te voorzien. Lees hieronder meer over deze betekenisvolle samenwerking.

Over het Emma Kinderziekenhuis

Het Emma Kinderziekenhuis, onderdeel van het Amsterdam UMC, is een gerenommeerd kinderziekenhuis in Nederland, bekend om zijn geavanceerde en gespecialiseerde zorg voor kinderen en baby’s. Het combineert hoogwaardige kindergeneeskunde met verschillende onderzoeken en onderwijs, en zet zich in voor een kindvriendelijke benadering in de behandeling, waarmee het een belangrijke rol speelt in zowel nationale als internationale kindergezondheidszorg.

De Uitdaging 

Het Emma Kinderziekenhuis was opzoek naar een uniek kerstcadeau om weg te geven aan het personeel van de afdeling Neonatologie. Na overleg en in acht nemend van de specificaties van de fles/beker is de keuze gemaakt voor de Retulp TravelCup. Deze duurzame herbruikbare koffiebeker is voorzien van een typisch Hollands design, namelijk delfts blauwe huisjes. Daarnaast is het design echt uniek gemaakt door de toevoeging van personeelsnamen en een mooi Hollandse tulp. Dit is mogelijk gemaakt door het gebruik van een speciale drukmachine. Deze machine kan bijna elk model fles voorzien van een full color bedrukking. Tevens is het dus ook mogelijk om een artwork te kiezen dat volledig rondom geïllustreerd is.

De Retulp Travelcup, een product dat perfect aansluit bij de duurzaamheidsdoelstellingen van het ziekenhuis. Vanaf 1 januari 2024 zijn bedrijven verplicht om herbruikbare alternatieven voor plastic wegwerpverpakkingen aan te bieden, een streven dat wij als Retulp volledig ondersteunen.

De Travelcup werd als één van de beste herbruikbare bekers erkend in een grootschalig LCA-onderzoek, het KoffiebekerPact, waarbij 67 partijen betrokken waren. Deze beker kwam als beste uit de test door zijn drinkcomfort, gemakkelijke reiniging en lage milieu-impact. Vooral voor kantooromgevingen, scholen, grote organisaties en ziekenhuizen zoals in het Emma Kinderziekenhuis, is de Travelcup een uitstekende keuze. Naast het feit dat de TravelCup herbruikbaar is en daarom milieuvriendelijk, steun je ook een ander. Voor elk verkochte TravelCup word er namelijk 250 liter aan schoon drinkwater gedoneerd aan schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Dit wordt gerealiseerd door de organisatie MadeBlue.

Ontvangst gepersonaliseerde TravelCup

Uiteraard zijn hebben wij navraag gedaan over hoe de TravelCup is ontvangen bij het personeel van het Emma Kinderziekenhuis. En het is dan ook extra leuk om te horen dat de bekers erg goed in de smaak vallen bij het personeel.

Iedereen is dolenthousiast over de bekers! 
Bedankt voor alle hulp!

Bij Retulp zetten we ons graag in voor het Emma Kinderziekenhuis en soortgelijke organisaties omdat we geloven in het ondersteunen van instellingen die zich inzetten voor de gezondheid en het welzijn van kinderen. Onze samenwerking met het Emma Kinderziekenhuis is een uitdrukking van onze toewijding aan duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid, waarbij we streven naar een positieve impact op zowel milieu gebied als op de gezondheid van toekomstige generaties. Wil jij ook graag jouw personeel verrassen met een mooie TravelCup? Vraag dan de prijslijst aan via de onderstaande knop. En wij denken graag met je mee.