Retulp & de ZorgSpecialist Grachtenloop

Al 25 jaar organiseert de ZorgSpecialist een midzomeravondloop langs de Haarlemse grachten waarbij hardlopen gecombineerd wordt met de gezelligheid van de Haarlemse binnenstad. Het parcours loopt door het prachtige oude centrum van Haarlem en natuurlijk langs de grachten en singels. Tijdens het parcours op 5 juli kwamen de 4100 deelnemers langs diverse culturele/toeristische trekpleisters. Daarnaast werden ze aangemoedigd door enthousiast publiek en de verschillende bandjes en DJ’s die zorgen voor de muzikale steun.

Als zorgorganisatie staat de ZorgSpecialist voor een maatschappelijk verantwoord beleid. De organisatie van het evenement, Sport Support én de ZorgSpecialist wilden om deze reden van de plastic flesjes met water- of sportdrank af die aan de finish werden uitgereikt. Om deze reden hebben ze gekozen voor een duurzaam alternatief: de bedrukte bio bidon van Retulp!

Bio bidons bedrukken voor een evenement

Door een bio bidon op basis van suikerriet te gebruiken in plaats van plastic heeft de Zorgspecialist gekozen voor een goed alternatief voor al het plastic wat doorgaans wordt verkwist tijdens dit evenement. Daarnaast heeft de ZorgSpecialist eraan bijgedragen dat er 1000 keer de inhoud aan drinkwater via Made Blue wordt gedoneerd aan ontwikkelingslanden, goed bezig!

Wist je dat je naast bio bidons bedrukken ook kunt kiezen om andere flessen te laten bedrukken? Ga bijvoorbeeld voor een RVS Urban waterfles of kies voor een mooie Retulp thermosbeker.

Bekijk de aftermovie van de Grachtenloop hier!

Wil jij net als de Zorgspecialist met je evenement een bedrukte, handige, duurzame én herbruikbare fles waarmee je gezien wil worden? Bekijk dan onze inspiratiepaginabedrukte flessen of neem contact met ons op.