Retulp & de ZorgSpecialist Grachtenloop

Al 25 jaar organiseert de ZorgSpecialist een midzomeravondloop langs de Haarlemse grachten waarbij hardlopen gecombineerd wordt met de gezelligheid van de Haarlemse binnenstad. Het parcours loopt door het prachtige oude centrum van Haarlem en natuurlijk langs de grachten en singels. Tijdens het parcours op 5 juli kwamen de 4100 deelnemers langs diverse culturele/toeristische trekpleisters. Daarnaast werden ze aangemoedigd door enthousiast publiek en de verschillende bandjes en DJ’s die zorgen voor de muzikale steun.

Als zorgorganisatie staat de ZorgSpecialist voor een maatschappelijk verantwoord beleid. De organisatie van het evenement, Sport Support én de ZorgSpecialist wilden om deze reden van de plastic flesjes met water- of sportdrank af die aan de finish werden uitgereikt. Om deze reden hebben ze gekozen voor een duurzaam alternatief: de bedrukte bio bidon van Retulp!

Bio bidons bedrukken voor een evenement

Door een bio bidon op basis van suikerriet te gebruiken in plaats van plastic heeft de Zorgspecialist gekozen voor een goed alternatief voor al het plastic wat doorgaans wordt verkwist tijdens dit evenement. Daarnaast heeft de ZorgSpecialist eraan bijgedragen dat er 1000 keer de inhoud aan drinkwater via Made Blue wordt gedoneerd aan ontwikkelingslanden, goed bezig!

Wist je dat je naast bio bidons bedrukken ook kunt kiezen om andere flessen te laten bedrukken? Ga bijvoorbeeld voor een RVS Urban waterfles of kies voor een mooie Retulp thermosbeker.

Bekijk de aftermovie van de Grachtenloop hier!

Wil jij net als de Zorgspecialist met je evenement een bedrukte, handige, duurzame én herbruikbare fles waarmee je gezien wil worden? Bekijk dan onze inspiratiepaginabedrukte flessen of neem contact met ons op.

Ideeën en inspiratie voor bedrukte duurzame drinkflessen en thermosbekers

“Fantastische vormgeving! De fles ligt goed in de hand en koffie blijft goed warm.”

Marga LamersBedrijf: Van Bamboe

“De missie van Retulp is natuurlijk fantastisch, en hun producten al helemaal! De service van Retulp, het contact, niemand zal teleurgesteld zijn!”

Mirjam Horstmeier Bedrijf: Oxfam Novib

“Vanuit Retulp hebben we bericht gehad dat we samen met hen inmiddels 900.000 liter water hebben gedoneerd aan mensen in nood. Dank voor deze mooie samenwerking!”

Claartje VisserBedrijf: Mensely

“Kwalitatief goede producten van een bedrijf met een heldere en maatschappelijke visie!”

Michiel van der NeutBedrijf: Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport

“Super mooi Nederlands product met heldere ambitie: plastic flessen terugdringen en drinkwater teruggeven. Het begint altijd met 1 stap in de goede richting en ik vind dat Retulp grote stappen maakt. Daarnaast top service en kwalitatief product dus ik ben erg tevreden!”

Sabine SwinkelsBedrijf: Rethinking Group

“De missie van Retulp gecombineerd met het mooie design van de flessen zijn een geweldig geschenk voor ons als bedrijf. De missies van onze helden (bedrijven) sluiten aan en dat zorgt voor enthousiaste reacties bij de ontvangers :-)”

Patrick, Jeron & FreekBedrijf: Creating Heroes

“Retulp past goed in ons assortiment, de themosfles is van hoogwaardige kwaliteit en de uitstraling past bij ons bedrijf.”

Margreet MettingBedrijf: Wadapartja

“We hebben de supermooie thermosflessen van Retulp met een mooie Grasnapolsky opdruk verkocht bij de merchandise van het festival. Zo kon ons publiek op een duurzame manier hun koffie drinken tijdens het evenement en hebben ze een supermooi en duurzaam aandenken aan het festival, iets waarmee we graag worden geassocieerd. Het contact met Retulp verliep erg soepel en het product werd supersnel geleverd.”

Mariska BerrevoetsBedrijf: Stichting Grasnapolsky Festivals

“Retulp staat voor mij voor kwaliteit, originaliteit en duurzaamheid.”

Lonneke van SoestBedrijf: Cocosoft

“Win-win situatie: het kunnen bijdragen aan mission indisposable was voor ons even zo belangrijk als onze medewerkers blij maken met een prachtig product!”

Ellis Swinkels-HendriksBedrijf: Foenix Kringloop en reintegratie

“Met Retulp als onderdeel van ons kerstpakket voor de medewerkers hebben we niet alleen de medewerkers beloond met een mooie beker, maar ook nog – heel belangrijk – bijgedragen aan schoon drinkwater.”

Astrid van Rooij Bedrijf: Heerlijkheid Mariënwaerdt

“Het initiatief van Retulp voor een duurzaam product en het doneren van water aan derdewereldlanden was voor Compagnon aanleiding om het product af te nemen. Onze ervaring tot nu toe is zeer positief en willen in de toekomst de drinkflessen blijven afnemen.”

Marius Wiegers Bedrijf: Compagnon

“Mooi product. Fijn persoonlijk contact, flexibel en denken graag met je mee.”

Rosanne WolffBedrijf: Franke