EK 2020 / 2021 – Personaliseer jouw fles

De terrassen zijn weer open, je hoeft geen afspraak meer te maken om te winkelen en kan straks zelfs weer naar de sportschool. Maar dat is niet het enige waar wij enthousiast over zijn, ook het EK 2021 start in juni! Nadat het EK in 2020 vanwege het Coronavirus een jaar is opgeschoven, gaat het dit jaar nu echt beginnen. Nog meer reden om er helemaal klaar voor te zijn en je oranje spullen uit de kast te trekken. Want wat is er nou leuker dan voetbal kijken in stijl?

EK fles met naam en logo

DE URBAN FLES IN EEN EK JASJE

Retulp biedt in het teken van het EK de Urban drinkflessen van 750 ml omhult in een EK jasje met jouw eigen naam en favoriete nummer aan! Deze herbruikbare, duurzame drinkfles is rondom bedrukt met het EK voetbal shirt van Nederland, België of Duitsland. Voor bedrijven is het zelfs mogelijk om, naast de namen van je personeel en hun nummer, ook je bedrijfslogo te laten bedrukken. Een goede manier om je bedrijf te promoten. Zo is de fles straks helemaal gepersonaliseerd en kun je tijdens, maar ook buiten de wedstrijden om het voetbal supporten.

DUURZAAM

Een gepersonaliseerde drinkfles van Retulp is niet alleen leuk om te hebben, maar ook nog eens vele malen beter om te gebruiken dan een plastic flesje. De Retulp drinkfles is gemaakt van deels gerecycled roestvrijstaal en gaat daarom nog jaren mee. Zo is de EK fles niet alleen voor dit jaar leuk, maar ook voor het WK in 2022 en ga zo maar door. Daarnaast wordt er per verkochte fles 1000 x de inhoud aan schoon drinkwater in ontwikkelingslanden gedoneerd. Leuk voor jezelf, een ander en de planeet.

BESTEL SNEL

Wil jij je medewerkers of vrienden verrassen met een gepersonaliseerde drinkfles in het teken van het EK voetbal? Bestel deze dan vóór 3 juni zodat jullie op tijd in stijl ons elftal voor de buis kunnen aanmoedigen!

EK gepersonaliseerde fles

Drie redenen voor mooie duurzame flessen met eigen logo en een goed verhaal:

  1. Goed voor jezelf, goed voor een ander en goed voor de planeet;
  2. Scherpe all-in prijzen zonder onverwachte bijkomende kosten met vooraf digitale drukproef;
  3. Snelle levertijd van 8 tot 10 werkdagen en eenvoudig bestellen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?