Nieuw: zwarte travel cups

Onze Travel Cups zijn vanaf dat we ze in het assortiment hebben ontzettend populair. Niet zo gek natuurlijk, want behalve praktisch zijn ze gewoon ook heel mooi. Jij wil gezien worden met deze travel cup als je onderweg je drankje in je eigen beker laat serveren.  En we hebben goed nieuws! Want vanaf nu is zijn er ook zwarte travel cups! Dit betekent dat je voortaan behalve voor een witte beker ook een zwarte beker als basis kan kiezen. Kies een deksel in de kleur van jouw keuze  en je bent klaar om op pad te gaan.

De travel cups zijn gemaakt van BPA-vrij PP en worden geproduceerd in Europa. Voordeel van deze beker is dat ze je drankje tot 30 minuten warm houden. Perfect dus voor die reizen waar je snel van je drankje wil kunnen genieten. De beker past onder alle koffie apparaten, dus ook bij jouw favoriete coffee-to-go tentje (thee mag uiteraard ook). Zeg nu zelf, wat is er lekkerder dan onderweg genieten van jouw lievelingsdrankje? Het afsluitbare deksel reduceert de kans op knoeien tot een minimum. Kortom, de ideale beker voor onderweg.

Door je Retulp Travel Cup te gebruiken zorg je ervoor dat er veel minder wegwerpverpakkingen gebruikt worden. Hierdoor help je mee aan het reduceren van afval. Wist je dat er bedrijven zijn waar je zelfs korting krijgt als je je eigen beker meeneemt? Niet alleen goed voor het milieu dus, maar ook nog eens voor je portemonnee! Wij weten zeker dat deze zwarte travel cups garant staan voor veel bewonderende blikken. Veel belangrijker nog: deze beker staat garant staat voor jarenlang drinkgenot. Niet alleen voor jou, maar ook voor een ander. Uiteraard schenken wij voor elke verkochte travel cup 1000 x de inhoud aan drinkwater aan iemand die dat nodig heeft. Deze beker heeft dus alleen maar goede kanten! Nu alleen aan jou nog de keuze; ben je team zwart of team wit?