Retulp Tritan glazen

Vanaf nu is geen feestje, picknick of festival nog hetzelfde! Want jouw feestjes maak je voortaan duurzamer Ć©n sfeervoller met onze Tritan glazen. Geen lelijke plastic bekers meer die in de afvalbak belanden, maar trendy ā€˜glazenā€™ die eruit zien als echt glas. Mooi en makkelijk in gebruik en onbreekbaar dus zorgeloos mee te nemen. Ā Net zo glanzend en transparant als glas zorgen deze bijzondere glazen voor lichtgewicht drinkcomfort.

Onze Tritan glazen combineren het beste van plastic en glas. Onbreekbaar, dus perfect voor het buitenleven. Of het nu gaat om een feestje met familie en vrienden of een festival, geen gevaar dat er iets breekt en er scherpe scherven ontstaan. En na gebruik kan dit materiaal zonder problemen in de vaatwasser. Een ander bijkomend voordeel van Tritan is dat het geen smaakjes en geurtjes absorbeert. Hierdoor gaan deze glazen dus superlang mee! Een groot verschil met glas is het gewicht. Tritan is veel lichter en daardoor dus perfect om mee te nemen.

De Retulp Tritan glazen worden gemaakt in Europa en zijn verkrijgbaar in vier verschillende modellen. Zo hebben we een wijnglas, een bierglas, een vaasje en een handig waterglas. Voor elk drankje dus wat wils! Het Tritan materiaal is altijd BPA-vrij en volledig te recyclen. Doordat het materiaal zo lang meegaat zijn deze glazen dus een bijzonder duurzaam en veilig alternatief voor reguliere glazen of wegwerpbekers.

Retulp biedt natuurlijk ook de mogelijkheid aan om deze glazen te personaliseren met het logo van jouw bedrijf of festival. Dit kan door middel van een lasergravure of een bedrukking in 1 kleur. Door deze manier van personaliseren ontstaat er direct een stijlvol geschenk of herinnering aan een fantastisch evenement!