Retulp en Havo

Het eerste relatie geschenk vanuit onze stijlvolle Mission Edition de Ocean Collection is een feit door de leuke samenwerking tussen Retulp en Havo Handelsonderneming. Havo is een familiebdrijf dat in 1963 is opgericht door de heer Vos. Vanuit een garage begon hij met de verkoop van zelf gemaakte boetseermaterialen aan scholen. Inmiddels is Havo niet meer alleen een specialist in het maken  van klei maar produceren zij ook andere creatieve producten zoals lijm en verf. Hun doel is om mensen tot meer creativiteit te stimuleren. OP hun productielocatie in Ermelo worden hun artikelen met respect voor het milieu geproduceerd. Een mooie overeenkomst dus tussen Retulp en Havo!

Voor hun relaties was Havo op zoek naar een stijlvol geschenk en hun oog viel als snel op onze Mission Edition.  Er werd gekozen voor de Click & Go. Een thermosbeker met een inhoud van ruim 400 ml met een hele handige sluiting. Het Click & Go systeem zorgt er namelijk voor dat de fles met 1 hand te openen en sluiten is. De flessen zijn voorzien van een mooie lasergravure. Door het design van de fles en de strakke gravure is het resultaat heel stijlvol.

Wij zijn zelf heel trots op het resultaat, maar veel belangrijker is dat Havo ook heel tevreden is met het resultaat én de snelle levertijd.