Retulp en Envirochemie

Retulp en Envirochemie, van watertechniek tot aan waterdonatie.

EnviroChemie levert wereldwijd duurzame systeemoplossingen voor alle taken die zich voordoen in de industriële waterbehandeling en de behandeling van proceswater, circulatiewater, koelwater, ketelwater en afvalwater.

Een passende waterfles is dan natuurlijk een perfect cadeau om aan je medewerkers of aan relaties te geven. Envirochemie heeft gekozen voor een zeefdruk opdruk. Deze druktechniek is ideaal voor een grote opdruk met één of meerdere kleuren. Zeefdruk biedt de optie om een bedrukking bijna rondom op de fles te bedrukken.

De Urban 750ml fles is perfect voor koude dranken. De dop is voorzien van een handige handel waardoor het gemakkelijk aan een tas te klikken is of om te dragen tijdens een wandeling. Daarnaast past de fles in de meeste auto houders. De fles heeft een inhoud van 750ml, hier kan je dus een uur of twee mee vooruit.

Hoe kan jij deze fles inzetten? Het is niet alleen een leuk cadeau om weg te geven aan je collega’s maar ook een hele mooie fles om in te zetten als relatiegeschenk. Met deze fles maak je echt een statement! Naast een echt duurzaam geschenk doneer jij ook 750 liter aan schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. De donatie wordt via de organisatie Made Blue verzorgd.

Wil jij ook een duurzaam cadeau? Waar je ook een steentje bijdraagt aan de natuur en aan schoon drinkwater voor een ander?

Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Mail ons