Mooie samenwerking

Silicon Power is opgericht in 2003 en heeft altijd veel geïnvesteerd in de ontwikkeling van hun merkimago en uitstekende productkwaliteit. Op dit moment zijn ze een  van de belangrijkste fabrikanten ter wereld van o.a. geheugenkaarter, USB flash drives en andere exteren geheugensystemen.  Silicon Power wil graag haar maatschappelijke verantwoordelijkheid vervullen en heeft inmiddels meerdere certificeringen die aangeven dat dit bedrijf veel doet voor mens en milieu, zoals bijvoorbeeld Green Dot en ISO14001. Daarnaast probeert Silicon Power ook om bepaalde aspecten van de samenleving of de natuurlijke omgeving te verbeteren. Allemaal redenen voor een mooie samenwerking tussen Retulp en Silicon Power!

De Nederlandse vestiging koos voor onze Fusion Dutchie Thermosfles. Deze strak vormgegeven thermosfles heeft een stijlvol design in een verloop van zwart/wit. De fles werd met 2 kleurendruk voorzien van het logo van Silicon Power en daarnaast van hun mooie pay-off: Memory is personal. Het resultaat mag er zijn!

De Fusion Dutchie Thermosfles is een ideale fles voor onderweg of op het werk. Door het slanke design past de fles makkelijk in je tas. De dop is ook te gebruiken als beker, dus je kan waar je maar wil genieten van jouw drankje. En deze Fusion fles zorgt ervoor dat je drankje uitstekend warm of koud blijft! Het zwart/witte design van deze fles zorgt ervoor dat hij altijd matcht met je outfit. Met deze fles sla je dus nooit een gek figuur.

Wij vertrouwen dan ook op dat degenen die deze mooie bedrukte fles cadeau krijgen van Silicon Power daar heel veel plezier van zullen hebben!

fusions