Retulp en Christelijk Lyceum Veenendaal

Een tumbler met logo, het perfecte medewerkers cadeau.

Een tumbler met logo, het perfecte medewerkers cadeau. Een aantal weken geleden hebben wij het Christelijk Lyceum Veenendaal (CLV) weer mogen voorzien van mooie tumblers. De ideale fles om in een drukke omgeving zoals een school te gebruiken. Daarnaast geef je ook direct het goede duurzame voorbeeld, om een herbruikbare beker aan te schaffen. Precies wat in hun missie past om: samen, te leren en te ontdekken.

De tumbler is in verschillende kleuren te verkrijgen. Het CLV heeft gekozen om voor de RVS tumbler met een gravure.

“Een echte tuimelaar is de Tumbler-beker niet. Dat zou een beetje link zijn, vol hete vloeistof. Maar beweging bracht de Tumbler, die we op het Christelijk Lyceum Veenendaal geven aan al onze medewerkers, wel: het verbruik van wegwerpbekertjes is drastisch teruggelopen.”Ā  aldus de rector bestuurder van CLV.Ā 

De tumbler wordt ervaren als een handzame thermosbeker, met een goed formaat. Want voor de grootverbruikers passen er zelfs twee koppen koffie of thee in.

Daarnaast is het CLV ook erg te spreken over de personalisatie. Retulp werkt nauw samen met een betrouwbaar graveeratelier. Waarbij de kwaliteit van de gravure bovenaan staat en er geen afwijkingen in zijn.

Om hem je echt toe te eigenen kan je er maar beter je initialen in krassen, want ze lijken sprekend op elkaar.” aldusĀ het CLVĀ 

Wil jij nou ook jouw medewerkers blij maken net zoals Retulp en Christelijk Lyceum Veenendaal dat samen hebben gedaan?

Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op. Dan helpen wij je graag verder.

Mail ons