Duurzame kerstgeschenken 2022

Retulp waterflessen als kerstgeschenk voor dit jaar.

Een kerstpakket of kerstgeschenk geven is al jaren een traditie.  Kerstpakketten zijn er in alle vormen, soorten en maten. De kerstgeschenken van Retulp zijn een fantastische manier om waardering te tonen voor werknemers, klanten, zakenpartners, leveranciers of aandeelhouders. Er is geen betere tijd van het jaar om je waardering te tonen dan de kersttijd. Het is dan ook wetenschappelijk bewezen dat het geven van relatiegeschenken de relatie tussen werknemers en werkgever, of tussen bedrijven versterkt. Ook is het een mooie manier om je waardering naar klanten te uiten. De kerstperiode is dé tijd van het jaar om je werknemers in het zonnetje te zetten!

Met een duurzaam kerstpakket van Retulp geef je je medewerkers, vrijwilligers of relaties een geschenk waar ze het hele jaar door wat aan hebben. Duurzaamheid is altijd al belangrijk geweest, maar tegenwoordig moeten bedrijven blijk geven van milieubewustzijn. We hebben talloze mooie, originele en anders-dan-anders pakketten. In verschillende prijscategorieën en thema’s, maar allemaal met kwalitatief hoogwaardige producten.

Kerstgeschenken voor bedrijven pakketten - Retulp

Onbedrukte duurzame kerstpakketten

Kerstgeschenken waar jouw personeel warm voor loopt! Kerstpakketten zijn er in verschillende vormen, maten en prijzen. Naast je personeel, is uiting van waardering naar je zakelijke relaties belangrijk. Ook met zakelijke relaties ben je veel in contact en vaak zijn ze onmisbaar voor je bedrijf. Het geven van een leuk kerstgeschenk aan je relaties tijdens de feestdagen laat zien dat je blij bent met de samenwerking. Het kan gezien worden als investering dat bijdraagt aan het onderhouden van een goede zakelijke band. Bestel één van onze leuke kerstpakketten en verras jouw zakelijke relaties. Naast geschenken voor werknemers zijn de feestdagen een goed moment om je vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Ook dit kun je doen met een persoonlijk kerstgeschenk. Denk bijvoorbeeld aan een mooi pakket of een kerstgeschenk met een boodschap.

Thema kerstpakketten

Er is een ruim aanbod aan kerstpakketten. Je kunt kiezen tussen goedkope originele kerstpakketten en exclusieve geschenkpakketten. Ook zijn er pakketten gebaseerd op thema. Zo kan je kiezen voor het White Christmas kerstpakket, in wit thema met duurzame producten. Als je het nieuwe jaar goed wil beginnen, is het Duurzaam & Sportief kerstpakket de ideale keuze. Of kies voor het Clean Ocean kerstpakket, in blauw thema met producten die bijdragen aan het schoon houden van de oceanen. Wil jij zorgen dat jouw personeel of klanten lekker warm blijven deze kerst? Ga dan voor het Stay Warm kerstpakket. Hierin zitten warme sokken van Seas Socks en de Tumbler thermosbeker die tot 6 uur warm houdt.

Bedrukte duurzame kerstpakketten

Ook is het mogelijk om kerstpakketten te personaliseren. Dit is bijvoorbeeld mogelijk door een eigen logo op de fles te laten bedrukken of graveren. Daarnaast is het dit jaar ook mogelijk om elke fles individueel te laten graveren met een naam. Door een eigen touch te geven aan je bedrukte kerstgeschenk zorg je voor een passend cadeau voor je medewerkers of relaties. Kies bijvoorbeeld het door ons samengestelde Winter Warm kerstpakket of het On The Go kerstpakket.

Bedrukken of graveren

Het is mogelijk om Retulp te laten bedrukken met een eigen ontwerp. Dit is mogelijk met zowel zeef- als tampondruk. Hierdoor is het mogelijk om je kerstgeschenk helemaal rondom te laten bedrukken. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld een logo in meerdere kleuren te laten bedrukken. Naast bedrukking is het ook mogelijk om Retulp producten te laten graveren. Lasergravure is een duurzame en stijlvolle optie om je fles te personaliseren. Bij de gekleurde flessen wordt een laagje coating weggelaserd, waardoor het roestvrij staal aan de oppervlakte verschijnt. Lasergravure geeft een luxe uitstraling en is slijtvast. Denk hierbij aan metalen thermosbekers, waterflessen of onze relatiegeschenken van natuurlijke materialen zoals bamboe of hout.

Duurzame brievenbus kerstpakketten

Wil je jouw medewerkers en relaties deze kerst thuis verrassen met een kleinigheidje op de deurmat? Kies dan voor kerst relatiegeschenken die door de brievenbus passen. Er is keuze uit verschillende brievenbus kerstpakketten. Bijvoorbeeld een pakket waar Seas Socks in zitten. Dit zijn sokken gemaakt van oude visnetten. Zo blijf je deze kerst niet alleen warm, maar begin je het jaar ook nog eens duurzaam! Ook bij de brievenbus kerstpakketten is er keuze uit onbedrukt en bedrukt. Kies bijvoorbeeld voor het Recycle brievenbus kerstpakket of het Ho Ho Ho Plastic brievenbus kerstpakket.

Staat jouw ideale kerstpakket er niet tussen? Dan is het bij ons ook mogelijk om de pakketten iets anders te maken naar jouw wens. Op deze manier kan je een kerstpakket op maat maken voor jouw personeel en zakelijke relaties. Verras je medewerkers met dingen waar ze écht wat aan hebben en voeg eventueel een persoonlijke touch toe. Geef ons je voorkeuren, doelgroep en budget door en wij stellen een kerstpakket op maat voor jou samen. Zo heb je toch een uniek kerstpakket, zonder zelf het werk te hoeven doen.

Duurzame geschenkpakketten

Waarom kiezen voor de kerstpakketten van Retulp

Niet alleen voor jezelf, maar ook voor een ander en de planeet

Met een Retulp kerstgeschenk heb je niet alleen een mooi product in handen. Wanneer je namelijk een waterfles of thermosbeker aanschaft doneer je bij elke fles 1000 keer de inhoud in liters water aan ontwikkelingslanden via Made Blue. Hiermee zorg je ervoor dat er ergens in de wereld iemand met je meedrinkt. Ga je toch liever voor een lunchproduct? Dan zorg je ervoor dat er bij elk item een boom geplant wordt. Daarnaast zorg je ervoor dat er minder single-use producten gebruikt worden en er minder in de natuur beland.

Duurzaam

Retulp producten zijn gemaakt van duurzame materialen. Alle materialen zijn met zorg uitgekozen op bruikbaarheid, uitstoot en levensduur. Alle producten bestaan uit RVS, Bamboovezels of Bioplastic (gewonnen uit suikerriet), hebben daardoor een lange levensduur en geven geen smaken van het materiaal af.

Altijd bruikbaar, zomer of winter

Retulp producten zijn geschikt voor elk moment. Zo kun je de Tumbler thermosbekers in de zomer gebruiken om je koude drankjes tot 12 uur koel te houden. In de winter neem je je thermosbeker met je favoriete warme drankje overal mee naartoe en blijft de inhoud tot 8 uur warm.