Cristiane en Coby gaan Retulp internationale duurzame allure geven

Retulp levert sinds 2015 duurzame drinkflessen en thermosbekers als alternatief voor wegwerp flessen en bekertjes. Vanaf dit najaar wordt het assortiment uitgebreid met meer producten die voor minder afval moeten gaan zorgen. Nieuwe thermosbekers en lunchproducten die handig in gebruik zijn en een mooi design hebben.

Cristiane en Coby zijn in Juli van start gegaan bij Retulp met als doel om deze nieuwe producten in Europa op de markt te brengen en nog meer nieuwe producten te ontwerpen. Hieronder een korte introductie van beiden:

Cristiane en Coby

Cristiane Figueredo

Geboren in Rio de Janeiro/ Brazilië en heb in Nederland ruim 10 jaar in de fashionbranche gewerkt o.a. organisatie en concept bedenken voor mode events. Daarvoor heb ik bij de Telegraaf en Philips gewerkt. Waarom Retulp: design. Ik heb passie voor mooie producten en ik vind de producten van Retulp heel mooi. Mijn favoriet: De nieuwe Retulp BigMug. Ik wil zorgen dat we met andere mooie fashion merken en duurzame bedrijven uit andere branches gaan samenwerken en dat de collectie nog innovatiever en mooier gaat worden.

Coby Bruin

Momenteel woon ik in een klein dorpje op de Veluwe, maar ik ben erg internationaal aangelegd. Mijn moeder komt uit Ierland en mijn vader is Nederlands. Voor mijn opleiding heb ik internationale studie- en werkervaring opgedaan in Nieuw-Zeeland en Ierland.

Daarnaast heb ik meerdere lange reizen gemaakt naar onder anderen Australië, Chili, Argentinië, Indonesië, Scandinavië en Zwitserland. Door deze mooie plekken te bezoeken is bij mij de passie voor natuurbehoud en het belang van zo duurzaam mogelijk leven gegroeid.

De combinatie tussen de missie en duurzame aard van de producten is wat mij erg aanspreekt in het werk bij Retulp. Daarnaast vind ik het erg leuk om op creatief gebied mee te denken met onze klanten. Ik zet dan ook graag mijn creativiteit in bij het maken van mooie custom flessen voor onze klanten. En daarnaast zal ik mij veel bezig houden met ontwikkeling van nieuwe producten en collecties. En hopelijk daardoor Retulp een internationale duurzame allure te geven.