Duurzame lunch artikelen voor onderweg

Ga na de lockdown voor de duurzame weg en neem naar kantoor je favoriete duurzame herbruikbare lunchzakken, lunchboxen, lunchpods, flessen en thermosflessen mee!

Na maanden thuis te hebben gewerkt staan bedrijven het langzamerhand weer toe om deels, of zelfs alle dagen, op kantoor te werken. Veel mensen vinden het fijn om hun collega’s weer op een andere manier te zien dan door een scherm, maar voor sommigen is het ook even wennen. Het thuiswerken had namelijk ook wel iets relaxt. Naast het niet te hoeven reizen heb je je eigen koelkast tot beschikking en kon je bijvoorbeeld rustig een lunch klaarmaken zonder erover te hoeven nadenken hoe je het meeneemt en of het na een aantal uur nog wel lekker is.

Daarnaast had het thuiswerken ook een positief effect op het milieu. Thuis je lunch klaarmaken betekende ook dat je geen plastic zakjes of bakjes hoefde te gebruiken. Koffie werd niet meer bij het pompstation of station in een wegwerpbeker geschonken te worden en er werd minder snel gekozen voor de snelle snacks verpakt in plastic. Maar ook viel het op dat er minder files stonden en er minder korte afstandsvluchten werden gepakt, omdat de meeting toch eigenlijk net zo goed via zoom kon worden gehouden.

Duurzame lunchzakken van Oeko-tex

Kortom een heleboel gewoontes die we, met het oog op de plastic soep en klimaatcrisis, ook ná de lock-down moeten voortzetten. Retulp zet zich hiervoor in door duurzame, herbruikbare producten aan te bieden die kunnen worden gebruikt in plaats van de plastic variant. Voor de plastic zakjes bieden wij een duurzamer, herbruikbaar alternatief aan. De duurzame lunchzakjes van Retulp zijn gemaakt van 100% katoen en gecertificeerd met de Oekotex 100 Standard. Ze komen in een set van twee en kunnen op 60 graden worden gewassen.

Big Mug, een dubbelwandige foodcontainer

Als je sinds het thuiswerken gewend bent om tussen de middag van soep of yoghurt met vers fruit te genieten heeft Retulp hier vanaf augustus een oplossing voor. De nieuwe Big Mug is een dubbelwandige, vacuüm geïsoleerde, roestvrijstalen food container die met een roestvrijstalen lepel wordt geleverd. Je kunt er maar liefst 500 ml aan soep, yoghurt met granola of simpelweg een grote kop koffie/thee in kwijt; perfect aan te passen aan jouw behoeften. Klinkt dat goed? Lees dan hier de blog over de Big Mug met alle informatie die je wil weten over deze nieuwe toevoeging.

Samen voor een wereld zonder wegwerpplastic

Laten we er met ons allen aan werken om van deze duurzame en herbruikbare alternatieven het nieuwe normaal te maken. Zo kunnen we de wereld gezamenlijk een stukje schoner maken. Gelukkig zijn we al aardig op weg en is het gebruik van een plastic flesje voor veel mensen not done. Gebruik je deze nog steeds? Bekijk dan gauw ons assortiment met duurzame drinkflessen en thermosflessen waarbij er per verkochte fles 1000 keer de inhoud aan schoondrinkwater in ontwikkelingslanden wordt gedoneerd.

BigMug; dubbelwandige food container

Drie redenen voor mooie duurzame flessen met eigen logo en een goed verhaal:

  1. Goed voor jezelf, goed voor een ander en goed voor de planeet;
  2. Scherpe all-in prijzen zonder onverwachte bijkomende kosten met vooraf digitale drukproef;
  3. Snelle levertijd van 8 tot 10 werkdagen en eenvoudig bestellen in 3 stappen. Ontwerp hier je eigen fles met onze configurator. Kies een fles en klik vervolgens op ‘ontwerp je eigen…’

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?