De BIG MUG

Retulp introduceert een nieuw product: de Big Mug, een dubbelwandige roestvrijstalen food container.

BigMug; dubbelwandige food container

Bij Retulp streven we natuurlijk naar een wereld waar zo min mogelijk plastic wegwerpafval wordt gebruikt. Alleen kunnen wij dit niet zonder hulp van anderen bereiken, vandaar dat we duurzame, herbruikbare alternatieven bieden die voor de plastic variant kan worden ingeruild. Als bedrijf zijn wij altijd bezig met innoveren om iedereen de beste duurzame producten aan te bieden en het vermijden van plastic verpakkingen te vergemakkelijken. En we weten zeker dat met ons nieuwe product dat gaat lukken: de BigMug.

De BIG MUG: een dubbelwandige, roestvrijstalen foodcontainer

De BigMug, dubbelwandige roestvrijstalen lunch box

Natuurlijk zijn we al even op weg met ons aanbod van duurzame drink- en thermosflessen, bio bidons, travel cups, broodbakjes en -zakjes. Maar we wilden meer gebruikscomfort bieden om bijvoorbeeld ook je soep of yoghurt mee te kunnen nemen waarbij het na uren nog lekker is om op te eten. Klinkt goed, of niet? Het is nog even wachten, maar vanaf augustus zal ons assortiment daarom worden uitgebreid met de Big Mug.

De Big Mug van Retulp is een dubbelwandige, vacuüm geïsoleerde, roestvrijstalen food container die met een roestvrijstalen lepel wordt geleverd! Je kunt er maar liefst 500 ml aan soep, yoghurt met granola of simpelweg een grote kop koffie/thee in kwijt; perfect aan te passen aan jouw behoeften. Daarnaast blijft de Big Mug tot 6 uur lang warm en tot 8 uur lang koud. Hierdoor hoef je je niet zorgen te maken of je soep tegen lunchtijd nog wel warm is en is je yoghurt gegarandeerd nog lekker koel. De Big Mug is in het zwart, grijs, groen of blauw verkrijgbaar en heeft een poedercoating waardoor deze kras vrij is. Ook is het een gebruiksvriendelijk ontwerp omdat de grote opening perfect is om uit te eten en daarna gemakkelijk te reinigen is. Maar dat is niet het enige.

Een cadeau voor jezelf, een ander en de planeet

Het zou geen product van Retulp zijn als er met de verkoop van onze producten niet iets wordt teruggegeven. Zo doneren we ook nu per verkochte Big Mug 1000 keer de inhoud aan schoon drinkwater in derdewereldlanden. Ook is de Big Mug dé perfecte manier om de, in plastic voorverpakte, yoghurtjes te laten staan en voor je eigen duurzame variant te kiezen. Dat is niet alleen voordeliger voor jou, maar ook beter voor het milieu. Ten slotte is de Big Mug is niet alleen mooi om te zien, maar ook omhult in een cadeauverpakking. Perfect dus om als cadeau aan een ander te geven!

De BigMug, dubbelwandige roestvrijstalen lunch box

Lijkt dit je nou een gaaf product om als geschenk aan je medewerkers te geven of je bedrijf mee te promoten? Dat kan! De Big Mug kan ook gegraveerd worden met je logo. Het is dus alleen nog wel even wachten tot augustus.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?