Het zomergeschenk: een bedrukte koeltas

Bent u op zoek naar een ideaal zomergeschenk voor een klant, relatie of medewerker? Dan is een koeltas een leuk idee om als geschenk te kunnen geven. In de zomermaanden gaan mensen vaak een dagje naar het strand, een pretpark of natuurlijk op vakantie. Een koeltas kan op dat soort dagen goed van pas komen.

Naast dat een koeltas natuurlijk erg praktisch is is het natuurlijk ook de ideale logo drager van jouw onderneming of vereniging. Het is een relatiegeschenk dat veelvuldig gebruikt zal worden, het eindigt niet onderin de kast! Een ander bijkomend voordeel is dat veel mensen het logo op de tas zien, aangezien een koeltas vaak op drukke openbare plekken wordt gebruikt.

Als bedrijf of vereniging wilt u een relatiegeschenk geven waar uiteindelijk echt iets mee gedaan wordt door diegene die het geschenk ontvangt. Wanneer het een relatiegeschenk niet wordt gebruikt of zelfs direct wordt weggegooid is dat zonde en slecht voor het milieu. Het geschenk moet functioneel zijn en veel gebruikt worden. Een koeltas is een geschenk die, met name in de zomer, veel gebruikt zal worden. Wanneer u ervoor kiest om een logo op de tas te laten bedrukken, dan weet u zeker dat het gezien gaat worden.

Dit jaar krijgt Retulp ook twee koeltaslijnen. Koeltassen welke van duurzame materialen zijn gemaakt. De Fridgebag lijn, welke gemaakt zijn van gerecyclede koelkasten. Deze lijn bevat twee modellen een lunchtas en een rugtas. Daarnaast hebben wij de Mission Edition koeltassen. Een koeltassenlijn in volledig Ocean Blue kleur, welke in samenwerking met Club Kakatua is ontwikkeld.  Een shopper, fietstas en rugtas, welke ideaal is voor een tripje naar het strand of naar de supermarkt.