In de spotlight: coffee to go premium koffiebeker!

Wij Nederlanders zijn er dol op! Koffie! Of het nou een cappuccino, latte macchiato of een bakje koffie met melk is, wij drinken er toch zeker wel gemiddeld 3 op een dag. Het is dan wel net zo praktisch om een sterk, functioneel en duurzaam model koffiebeker aan te schaffen. Zodat jij met een gerust hart kunt genieten van jouw bakje koffie. Retulp heeft een nieuw model koffiebeker, lees hieronder meer over deze beker.

Met trots willen wij de nieuwste coffee to go premium beker aan jullie laten zien. Dit is een must have beker voor iedere koffieliefhebber. Zo kun jij schaamteloos genieten van een heerlijk duurzaam kopje koffie. Deze koffiebeker is namelijk gemaakt van hernieuwbare grondstoffen. Namelijk van geperst suikerriet. Hierdoor zijn de koffiebekers duurzaam en 100% te recyclen. Vrij van melamine en formaldehyde. Tevens wordt deze koffiebeker to go in Europa geproduceerd. Waardoor het ook de duurzame keuze is op het gebied van CO2 uitstoot en brandstofgebruik.

Buiten het feit om dat deze koffiebeker een duurzame keuze is, heeft de beker ook veel technische voordelen. De coffee to go premium heeft een dubbelwandige isolatie voor langdurig thermische isolatie. De dop is voorzien van een click sluiting waardoor de beker gemakkelijk te bedienen is onderweg. Daardoor blijft de beker minimaal 6 uur warm. Tevens is de dop in 3 verschillende kleuren te verkrijgen. De koffiebeker is voorzien van een uitneembare binnen beker. Hierdoor is de beker goed grondig schoon te maken. De beker kan daarnaast gewoon in de vaatwasser worden gewassen.

De coffee to go premium koffiebeker is te personaliseren middels zeefdruk of tampondruk. Het is mogelijk om de beker te personaliseren in met een meerkleurig logo of artwork. Ben jij opzoek naar een groot aantal van deze koffiebekers? Dan is het ook mogelijk om te kiezen voor personalisatie middels in-mould. Dit is mogelijk vanaf 2000 stuks. Ben jij net zo enthousiast over deze duurzame to go koffiebeker? En wil jij jouw collega’s, relaties of klanten blij maken met een leuk duurzaam cadeau? Neem dan middels het onderstaande contactformulier vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren je graag verder over de mogelijkheden.

Contactformulier