Tips bij aanschaf van een koffiebeker to go

Je kent vast het probleem, je wekker gaat net iets te vroeg s ’ochtends. In alle haast gauw douchen, tandenpoetsen en haren kammen. Een ontbijtje of kopje koffie schiet er dan al gauw bij in. Maar zonder koffie start je de dag natuurlijk wel wat minder prettig. Een koffie to go beker is dan de ideale uitkomst voor jou. Zo kun je s ’ochtends nog net dat kwartiertje extra slapen en toch genieten van een lekker bakje koffie onderweg. Maar waar moet je nou op letten bij het aanschaffen van een goede koffiebeker to go? Wij hebben een aantal tips bij aanschaf van een koffiebeker to go. Bekijk ze snel!

Materiaal

Allereerst is het belangrijk om te controleren van welk materiaal de koffiebeker to go is gemaakt. Koffiebekers zijn in verschillende materialen verkrijgbaar. Zoals RVS, kunststof, siliconen of gerecyclede materialen. Elk materiaal heeft zijn voor en nadelen. Niet alle materialen zijn bijvoorbeeld vaatwasser bestendig. Uiteraard moet je rekening houden met welke voorwaarden voor jou belangrijk zijn. Wij, als Retulp, staan voor voorwaarden die ook goed zijn voor het milieu. Daarom zijn onze bekers gemaakt van materialen die lang meegaan of gemaakt zijn van gerecyclede materialen. Om zo de impact op het milieu te beperken.

Inhoud

Een tweede punt wat zeker niet onbelangrijk is, is de inhoud van de koffiebeker to go. Een goede kickstart in de ochtend vereist natuurlijk wel een flinke kop koffie. Het zou natuurlijk erg jammer zijn als je een te kleine koffiebeker hebt aangeschaft. De meeste koffiebekers hebben een inhoud rond de 300ml. Er bestaan echter wel modellen met een kleinere of grotere inhoud. Is een klein kopje koffie voor jou genoeg? Dan is wellicht onze Travelcup een goede optie. Eén van onze bestsellers. Met een inhoud van 250ml is de Travelcup handzaam en past deze onder elke koffiezetapparaat. Of ben je een persoon dat een flinke bak koffie in de ochtend nodig heeft? Dan is onze nieuwste Coffee to go premium koffiebeker de beker voor jou. Gemaakt van 100% hernieuwbare grondstoffen, namelijk suikerriet. De beste keuze voor de koffieliefhebber en voor het milieu.

BPA-vrij

Als derde is het belangrijk om te controleren of de koffiebeker to go BPA-vrij is. BPA is een afkorting voor de chemische stof Bisfenol A. Dit is een stof dat wordt gebruik om plastic en kunststoffen elastisch te maken. Te veel BPA heeft een schadelijk effect op verschillende organen. Controleer dit dan ook erg goed voordat je een koffiebeker aanschaft.

Eigenschappen koffiebeker

Het is natuurlijk erg belangrijk dat de koffiebeker to go voldoet aan jouw wensen. Let dan ook goed op de functies en eigenschappen van de koffiebeker. Gebruik je de beker vooral in de auto? Dan is een goede sluiting op de koffiebeker van groot belang. Je wilt natuurlijk niet dat deze bij het remmen omvalt. Gebruik je de beker vooral tijdens een lange wandeling? Dan is het belangrijk dat de koffie goed warm blijft. Het aantal uur dat de koffiebeker warm blijft kan erg verschillen. Houd hier dus rekening mee als je een koffiebeker to go gaat kopen. Dit is altijd terug te vinden in de product omschrijving dus wij raden je aan om deze goed door te lezen.

Herbruikbare koffiebekers van Retulp

Retulp biedt de perfecte koffiebeker to go voor iedereen die zijn ochtend graag start met een heerlijke kop koffie onderweg. Onze bekers zijn gemaakt van duurzame materialen zoals RVS en gerecycled suikerriet, waardoor ze niet alleen milieuvriendelijk zijn, maar ook lang meegaan. Of je nu een kleine of grote koffiedrinker bent, Retulp heeft de ideale oplossing. Onze Travelcup is perfect voor een snel kopje koffie met 275 ml inhoud, terwijl onze Coffee to go premium beker, gemaakt van 100% hernieuwbare grondstoffen, ideaal is voor de grote koffieliefhebbers. Bovendien zijn al onze bekers BPA-vrij, waardoor ze veilig zijn voor jou en het milieu. Kies voor een Retulp koffiebeker to go en maak elke ochtend een duurzame keuze.

Wil jij graag meer informatie of een vrijblijvend advies over onze koffiebekers to go? Neem dan contact met ons op.