Retulp en PH Mallorca

Opnieuw hebben we een superleuke duurzame samenwerking in een zonnig gebied! Dit keer hebben Retulp en PH Mallorca de handen ineen geslagen voor een mooie bedrukte bidon voor een bijzonder event.  PH  Mallorca is een ontwikkelaar van luxe vakantiehuizen op Mallorca. PH Mallorca zet zich bij al hun projecten enorm in om de impact op het milieu zo klein mogelijk te houden. Zij doen dit door hun koolstofuitstoot zo laag mogelijk te houden en zich te richten op een maximale levensduur van hun projecten.  Materialen worden lokaal gesourced en indien mogelijk worden materialen zo veel mogelijk opnieuw gebruikt. Uiteraard wordt er alleen gebruik gemaakt van verantwoord verkregen hout. Daarnaast worden in alle projecten energiezuinige technieken toegepast zoals zonnepanelen en hoogwaardige isolatie.

Mallorca Preservation Foundation

In de maand mei organiseert PH Mallorca samen met Mallorca Preservation Foundation een fiets evenement om geld in te zamelen voor een goed doel. De Mallorca Preservation Foundation zet zich in voor het behoud van de schoonheid en het milieu van Mallorca. Hun doel is om een duurzaam management model te ontwikkelen. Dit moet ervoor gaan dat er duurzame veranderingen in gang worden gezet. Ze doen dit door geld in te zamelen voor lokale organisaties die zich richten op de bescherming en behoud van de natuur op het eiland. De focus ligt hierbij op bescherming van de oceanen, duurzame landbouw en bescherming van het natuurlijke landschap. En uiteraard richten zij zich ook op het op een verantwoorde manier omgaan met energiebronnen.

Cycling Challenge

Het fiets event is een Six Point Cycling Challenge. Deze tocht laat de deelnemers in drie dagen een volledige ronde over Mallorca fietsen. Ooit ontstaan als een soort ‘Tour’ voor vrienden is een inmiddels uitgegroeid tot een evenement met materiaalwagen en deelnemers van over de hele wereld. De route leidt de deelnemers over wegen en klimmetjes die buiten de meer bekende routes liggen om zo optimaal van de schoonheid van Mallorca te genieten. Het event zamelt geld in voor lokale goede doelen.

Tijdens een fietstocht moet je goed drinken. Daarom was PH Mallorca op zoek naar een duurzame bidon. Hierdoor kwamen ze terecht bij Retulp. De keuze viel op onze 750 ml bidon van 100% suikerriet. We hebben deze bidon voorzien van meerdere logo’s. Voor ons uiteraard geen probleem en het resultaat mag er zeker zijn. Wij vertrouwen erop dat alle deelnemers aan de Cycling Challenge met veel plezier drinken uit deze mooie bidon!

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen