Klok achteruit, Retulp vooruit.

RETULP X DUTCH DURABLE BAGS

Klok achteruit, Retulp vooruit. Een nieuwe maand dus het perfecte moment om de nieuwste Retulp producten te introduceren.  Achter de schermen is er hard gewerkt om het productassortiment van Retulp uit te breiden. De nieuwste toevoeging aan het assortiment is dan ook tassen. Niet zomaar tassen, tassen met een goed verhaal, dat is waar Retulp voor staat!

Elke tas is uniek en wordt handgemaakt. Daarnaast worden deze tassen lokaal, in Nederland geproduceerd. Onder goede omstandigheden zetten de makers hun creativiteit en vaardigheden in om stuk voor stuk een unieke tas te maken. Bij aankoop van een tas steun je de makers om nieuwe vaardigheden te leren en verder te groeien.

Niet alleen op sociaal vlak draag je een steentje bij, maar zijn ook op duurzaam vlak.  De tassen zijn namelijk gemaakt van geupcyclede restantmaterialen van vrachtwagen zeil en/of restant zeil van zeilschepen. Stevig en kwalitatief sterk materiaal welke ook waterafstotend is Daarnaast zijn de tassen in verschillende modellen te verkrijgen; een shopper, fietstas en rugzak. Alle modellen zijn te personaliseren middels labels. Dus erg geschikt voor zowel particulier als bedrijfsgeschenk.

THE BAG YOU CARRY TELLS A STORY, LET IT BE A GOOD ONE.

Geïnteresseerd bekijk de tassen via deze link. Een vraag over deze tassen? Stel deze gerust via het onderstaande formulier.

We beantwoorden z.s.m. jouw vraag.

Contact