UPLINE

UPLINE: in Nederland gemaakt van geupcycelde rest materialen zoals zeildoek en vrachtwagenzeil. Bij het maken van zeilen wordt niet alles gebruikt en komt het restmateriaal normaal gesproken bij het afval terecht. Heel erg zonde, want daar kunnen hele mooie tassen van worden gemaakt! De shoppers, fietstassen en rugtassen zijn met eigen opdruk/logo/label vanaf 25 stuks verkrijgbaar met een levertijd van 4-6 weken.

SHOPUP – shopper

SHOPPER: De Shopup is een ruime tas gemaakt van sterk en geupcycled materiaal en afgewerkt met binnenvak en D-ring voor je telefoon of portomonnee.

CYCLEUP – fietstas

FIETSTAS: De Cycleup is een waterafstotende fietstas gemaakt van geupcycled materiaal. Makkelijk te bevestigen aan bagagedrager. De binnenzijde is verstevigd.

BACKUP – backpack

RUGZAK: De Backup is een waterafstotende rugzak met een rits,  verstelbare schouderbanden en vakje voor je sleutels en portemonnee.

TIRELINE

TIRELINE: de tassen zijn gemaakt van geupcycelde binnenbanden en autogordels. Er worden jaarlijks veel banden versleten, deze komen vaak bij het afval terecht. Hier kunnen erg mooie tassen van gemaakt worden. De tassen worden met de hand gemaakt. De laptoptassen en de notebook zijn vanaf 25 stuks te verkrijgen met een levertijd van 4-6 weken.

LAPTOPBAG

LAPTOP BAG: gemaakt van geupcyclede binnenbanden en de verstelbare schouderbanden gemaakt van autogordels. Geschikt voor een 15inch laptop met extra vakken.

BIG LAPTOP BAG

BIG LAPTOPBAG: gemaakt van geupcyclede autobanden/autogordels en is in 3 verschillende kleuren te verkrijgen. De tas heeft een groot hoofdcompartiment en extra zakken en is geschikt voor een 17 inch laptop.

NOTEBOOK

NOTEBOOK: De notebook is gemaakt van geupcycelde autobanden. De binnenzijde is gelijnd met zwarte stof. Daarnaast is de notebook voorzien van handgeschept papier en wordt deze geleverd met pen.

IMPACTLINE

Tassen van gerecycled katoenen draagtassen & RPET rugzakken welke geheel traceerbaar zijn. Het echte verhaal van begin tot eind. Met eigen opdruk/logo verkrijgbaar vanaf 250 stuks en 2 weken levertijd.

De IMPACT tassen collectie is een productserie die een positieve impact maakt met name gericht op het gebruik van water. Daarnaast wordt voor elke verkochte tas 2% van de opbrengst aan Water.org gedoneerd om levens te veranderen met veilig water.

IMPACT SHOPPER – draagtas

SHOPPER: Functionele draagtas van gerecycled katoen met een bodem van 6 cm voor extra opslag. Als je voor dit artikel kiest, bespaar je 687 liter water.

ROLLTOP BACKPACK – rugzak

RUGZAK: Een perfecte maat voor al je essentials. Deze RPET rolltop-rugzak heeft 11.6 PET-flessen hergebruikt en 6.92 liter water bespaard.

LIGHTWEIGHT BACKPACK – rugzak

RUGZAK: Rugzak met een handig voorvak met ritssluiting. Deze rugzak heeft 11.5 PET-flessen hergebruikt en 6.85 liter water bespaard.

FELTLINE

Tassen van stevig RPET vilt (gemaakt van gerecyclede PET-flessen). Het echte verhaal van begin tot eind. Met eigen opdruk/logo verkrijgbaar vanaf 250 stuks en 2 weken levertijd.

De FELT tassen collectie is een productserie die een positieve impact maakt en zijn daarnaast handig in het gebruik.

FELT COOLBAG – koeltas

KOELTAS: Royale koeltas van RPET vilt met isolerende aluminium binnenzijde om je drink en etenswaar koel te houden.

FELT BACKPACK – rugzak

RUGZAK: Praktische ‘roll-top’ rugzak van RPET vilt met binnenvakke, rolsluiting en handig kliksysteem aan de bovenzijde.

FELT LAPTOPBAG – laptoptas

LAPTOPTAS: Mooie RPET vilten koeriers- of laptoptas met klittenbandsluiting die geschikt is voor een 15 inch laptop of kleiner.

Vraag een gratis digitale proefdruk en/of prijsoverzicht aan.