Duurzame oplossing voor op kantoren

Altijd schone koffiebekers met de full-service mini beker vaatwasser

  • Design & gemak oplossing herbruikbare koffiebekers op kantoor
  • vast maandbedrag inclusief Installatie en onderhoud
  • Milieuvriendelijke en efficiënte reiniging op ieder moment

Full service oplossing: kopjes met eigen logo en mini vaatwasser huren

Stel je voor: een ochtend op kantoor zonder de stapel wegwerpbekers naast de koffiemachine. Iedereen heeft altijd een eigen herbruikbare beker bij de hand. Dankzij onze vaatwasser met koffiebekers service is dit werkelijkheid. Geen gedoe meer met wegwerpbekers of het schoonmaken van mokken. Deze mini vaatwasser reinigt, desinfecteert en droogt een glas in 20 seconden met slechts 10 cl water en zonder chemicaliën. Deze full service optie betekent dat je als bedrijf de vaatwasser inclusief koffiebekers huurt voor een vast bedrag per maand. De service omvat niet alleen de installatie van de vaatwasser, maar ook het onderhoud en de eventuele vervanging van onderdelen. Hierdoor geef je als bedrijf alle zorgen uit handen en heb je altijd schone koffiebekers op kantoor! Overstappen naar herbruikbaar was nog nooit zo makkelijk.

Auum vaatwasser koffiebekers

Reiniging koffiebekers naast je koffie apparaat

Deze oplossing biedt kantoren een allesomvattende, milieubewuste oplossing om afval van wegwerpbekers effectief te verminderen. De herbruikbare koffiebekers ondergaan een desinfectie proces, waarbij droge stoom de bekers tot boven de 140°C verhit. Dankzij de innovatieve Smart Cleaning-technologie wordt het schoonmaken van koffiebekers en het inzetten van vaatwassers binnen bedrijven getransformeerd.

De reiniging is een erkende CSR-oplossing

Altijd schone koffiebekers op kantoor

Door te kiezen voor deze handige kleine vaatwassers voor op kantoor kies voor je efficiëntie en duurzaamheid. Bovendien heb je nooit meer vieze mokken in de gootsteen. Deze mini vaatwasser zorgt ervoor dat er een minimum aan energie en water nodig is om de herbruikbare koffiebekers schoon te maken. Bovendien werkt de vaatwasmachine eenvoudig en snel, waardoor alle medewerkers er dagelijks gebruik van kunnen maken. Dit maakt de vaatwasmachine een goede investering voor ieder bedrijf.

De vaatwasser past op elk kantoor en kan eenvoudig geïnstalleerd worden. De gehele service rondom installeren en onderhoud is inbegrepen. Hergebruik was nog nooit zo makkelijk! Hierdoor biedt de kleine vaatwasmachine met koffiebekers de ideale oplossing voor het beperken van afval op kantoor. Klaar in 14 seconden, brandschoon en milieuvriendelijk. Door te kiezen voor de full service vaatwasser met koffiebekers laat je als bedrijf zien dat je geeft om duurzaamheid.

De technologie past bij elk gebruik op elk kantoor

Vervanging van wegwerpbekertjes op kantoren i.v.m. SUP Wet 2024

Een werknemer drinkt gemiddeld ongeveer 3 drankjes per dag. Voor een kantoor met 100 werknemers komt dit neer op een totaal van 66.300 drankjes per jaar en dus net zo veel single-use bekers. Ontdek het meest duurzame alternatief voor wegwerpbekers in bedrijven. Simpel in gebruik, modern design en hygiënisch en perfect voor ieder kantoor. Plaats deze reiniger naast een koffiemachine, in een kantine of een pauzeruimte. De machine past bij elk soort omgeving: kantoren, vergaderruimtes, co-workingruimtes, tentoonstellingsruimtes, hotels of eersteklas wachtruimtes.

Maak de duurzame overstap! De vaatwasmachine is ontworpen om koffiebekers eenvoudig en snel te reinigen. Dit maakt het schoonmaakproces efficiënter en zorgt voor een aanzienlijke vermindering van het water- en energieverbruik. Dit zorgt ervoor dat de impact op het milieu verlaagt wordt. Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier!

    Onderstaande bedrijven gingen je voor