De bio bidon: de eerste bio based sportbidon ter wereld

Bidons bedrukken BPA vrij & biobased

Een bijzonder product in ons assortiment is de bio bidon. Met deze bidon ondersteun je een gezonde en sportieve levensstijl en draag je zorg voor een schoner milieu. Deze bidon smaakt en ruikt niet naar plastic zoals reguliere plastic bidons en deze bidon is BPA vrij. Mooie bidons bedrukken die ook nog eens milieu vriendelijk zijn, ideaal!

Milieuvriendelijke bidon

De bidon wordt op >95% milieuvriendelijke wijze vervaardigd. Er wordt bij de productie geen gebruik gemaakt van schaarse fossiele grondstoffen, maar van de hernieuwbare grondstof suikerriet. Wanneer suikerriet groeit, neemt het veel CO2 op en reduceert het de uitstoot van broeikasgassen. Alle verwerkte materialen zijn veilig voor voedsel en volledig recyclebaar. Je kunt dit niet alleen gebruiken als een sport bidon, maar het is ook ideaal wanneer je onderweg bent of aan het werken bent. Een stuk milieuvriendelijker dan PET drinkflessen.

Door op de hiernaast afgebeelde cijfers bij de bidon te klikken zie je de eigenschappen van deze bijzondere bio bidon:

1
2
3
4
5
6
7
1

Gemaakt van biobased plastic (suikerriet)

2

Suikerriet neemt veel CO2 op en reduceert het de uitstoot van broeikasgassen

3

BPA-vrij

4

De bidon is volledig recyclebaar

5

750ml – Ook verkrijgbaar in 500ml

6

Geschikt voor in de vaatwasser

7

Hoge kwaliteit van duurzame grondstoffen

Van suikerriet afval naar bio bidon zonder plastic geur en smaak!

Traditioneel wordt plastic voor verpakkingen en flessen gemaakt van aardolie. Om plastic te maken zuiveren bedrijven aardolie tot nafta en gekraakt tot ethyleen. Een heel ingewikkeld proces. De productie van aardolie en de verwerking tot plastic kost energie, produceert veel koolstofdioxide (CO2) en kan milieuvervuiling veroorzaken.

Bio bidon gemaakt in Nederland

Gezonder sporten met de Retulp Bidon van bioplastic. Met deze bio bidon ondersteun je een gezonde en sportieve levensstijl en zorg je tegelijk voor het milieu. Dat mogen mensen zien! De bidon heeft een erg goede kwaliteit en kan goed tegen licht, warmte en vocht. De Retulp bio bidon kan gevuld worden met 750ml water. De mooie bidon past in elke bidonhouder en is zeer handig in gebruik.

Bio bidons bedrukken als relatiegeschenk of voor sportvereniging

Een bidon is niet alleen een praktisch item, het kan ook bijdragen aan een vergroting van jouw naamsbekendheid. Kies voor bidons bedrukken met logo of voor bidons met een aantrekkelijke quote. Natuurlijk is de keuze van een bidon met opdruk aan jou. Wat past er bij jouw huisstijl? Je kunt ervoor kiezen om zelf jouw ontwerp te maken, maar wij kunnen dit ook voor jou doen. Geef dit gerust aan en wij gaan voor jou aan de slag.Wil je dat de bidon een groot logo heeft op de buitenkant of gaat je voorkeur meer uit naar een mooie illustratie of quote? De keuze is aan jou. Aangezien we al voor veel bedrijven bidons hebben mogen ontwerpen, vind je op deze pagina een aantal mooie voorbeelden. Laat je inspireren en ontdek de mogelijkheden. Wil je niet zelf aan de slag gaan met het ontwerpen? Wij kunnen dit deel ook voor jou oppakken. Deel dus jouw wensen en wij helpen je graag verder. Met een eigen ontworpen bidon draag je niet alleen bij aan een gezonde levensstijl: het is ook nog eens een mooie manier van branding. Klinkt goed? Vraag een gratis digitale proefdruk en prijsoverzicht aan en je krijgt een goed beeld van de diverse mogelijkheden. Heb je nog vragen? Dan kun je natuurlijk ook contact met ons opnemen. We staan graag voor je klaar om je verder te helpen.

Retulp Bio Bidons: een ECHT duurzaam geschenk

  • Bestaat uit meer dan 95% biobased grondstoffen
  • Scherpe en duidelijke all-in prijzen zonder bijkomende kosten
  • Waterdonatie bij iedere verkochte duurzame Retulp fles