Bedrukte flessen

Eco vriendelijk, uniek en kwalitatief: dat is hoe je de bedrukte flessen van Retulp kunt omschrijven. Met een bedrukte fles van Retulp draag je bij aan een gezonde en sportieve levensstijl. Doordat je de flessen al vanaf 48 stuks kunt graveren of bedrukken met een logo of tekst naar jouw wens, zijn onze flessen het perfecte item om te geven aan jouw personeel, klanten of prospects. Wat mogen wij voor jou op de flessen bedrukken?

Flessen bedrukken is een mooie, eco vriendelijke manier om jouw merk of boodschap uit te dragen. Wil je meer weten, bekijk de FAQ bedrukte flessen. What is your message on a bottle?

 

Kleine aantallen graveren

Via onze partner GraveerTotaal is het vanaf nu ook mogelijk om al vanaf 1 stuk Retulp flessen te graveren. Waar wij als Retulp gespecialiseerd zijn in het graveren van grotere aantallen vanaf 48 stuks is GraveerTotaal juist gespecialiseerd in kleine aantallen van 1 tot 24 stuks. Zo kan iedereen een mooie Retulp fles laten personaliseren door middel van een chique gravure.

Laat hier een Retulp fles graveren vanaf 1 stuk

Prijslijst flessen bedrukken

Vul het formulier in en ontvang onze prijslijst voor flessen bedrukken per mail. Wil je meteen een digitale opmaak ontvangen van jouw logo op een fles? Upload dan het logo/artwork bij de button ‘bestand kiezen’. Klik op de gele knop op onder het formulier om de aanvraag te voltooien.


  Urban 500mlUrban 750mlUrban Thermos 500mlTumbler Thermosbeker 300mlBambu Thermosbeker 350ml / 450mlBambu Thermosbeker 250mlFusion Sport 500ml en Fusion Urban 600mlFusion Urban en Flask 500ml ThermosbekerMessengerBottle 380mlBio-Bidon 750ml / 500ml

  DRIE REDENEN VOOR MOOIE DUURZAME FLESSEN MET EIGEN LOGO:

  1. Duurzame flessen bedrukken is goed voor jezelf, goed voor een ander en goed voor de planeet
  2. Scherpe all-in prijzen zonder onverwachte bijkomende kosten met vooraf digitale drukproef
  3. Snelle levertijd van maximaal 2 weken en eenvoudig te bestellen in 3 stappen

  FLESSEN BEDRUKKEN

  Wil je flessen bedrukken voor jouw bedrijf of organisatie? Dan is het belangrijk om goed na te denken over het ontwerp. Wil je zelf niet aan de slag gaan met bedrukte flessen? Mail dan het logo en jouw wensen naar ons en wij maken kosteloos een ontwerp op maat. Op onze website vind je diverse voorbeelden, zodat je wat inspiratie kunt opdoen. Kijk hier zeker tussen, want zo kun je bijvoorbeeld aangeven wat je mooi vindt waardoor wij beter weten wat jij in gedachten hebt op het gebied van flessen bedrukken.

  Selecteer

  Selecteer de fles en de kleur van de thermosbeker of fles die je wilt bedrukken.

  Retulp Urban 750 ml Zwart

  Ontwerp

  Stuur je vector-bestand* (svg, eps of ai) en ontvang gratis digitale proefdrukken.

  your message on a bottle

  Goedkeuring

  Productie start na goedkeuring van print. Levering binnen 2 weken (eerder is vaak mogelijk in overleg).

  Retulp Urban 750 ml Zwart met logo

  KIES JE PRINT METHODE OM DE FLESSEN TE PERSONALISEREN: GRAVEREN OF BEDRUKKEN

  Er zijn heel veel mogelijkheden voor het bedrukken van waterflessen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen om je logo op een fles te bedrukken, maar is het ook mogelijk om te kiezen voor een leuke quote dat past bij jouw bedrijf of organisatie. Op onze website kun je eenvoudig een gepersonaliseerd ontwerp maken voor de flessen. Daarbij kun je de keuze maken uit diverse uitvoeringen. Hoe groot moet de fles zijn? En wat is jouw favoriete vorm? En wil je graag een fles bedrukken of liever graveren middels een lasertechniek? De keuze is aan jou.

  Bedrukte flessen bedrukken

  VOORZIJDE: flessen bedrukken in maximaal 4 kleuren (in 1 kleur is mooier en voordeliger)

  Bedrukte flessen rondom

  RONDOM PRINT: bedrukking (bijna) rondom. Uitsluitend in 1 kleur mogelijk.
  FULL COLOR RONDOM PRINT: bedrukking geheel aansluitend rondom.
  Full color + foto’s mogelijk.

  Bedrukte flessen graveren

  GRAVEREN: laser gravering. De meest fraaie en subtiele manier om je logo te laten shinen.

  KIES JE DRINKFLES, THERMOSBEKER OF BIDON

  Tumbler Thermosbekers met eigen opdruk/logo

  Met eigen bedrukking of gravering vanaf 48 stuks. Prijzen incl. logo/print (1 kleur of gravure) vanaf €11,75 ex BTW (1536+ stuks) tot €18,50 ex BTW (48 stuks).

  Urban RVS flessen met eigen opdruk/logo

  Met eigen bedrukking of gravering vanaf 48 stuks. Prijzen incl. logo/print (1 kleur of gravure) vanaf €9,75 ex BTW (1536+ stuks) tot €17,50 ex BTW (48 stuks, Urban 500ml).

  Fusion flessen met eigen opdruk/logo

  Met eigen bedrukking of gravering vanaf 48 stuks. Prijzen incl. logo/print (1 kleur of gravure) vanaf €7,75 ex BTW (1536+ stuks) tot €12,50 ex BTW (48 stuks, Fusion Sport 500ml).

  Bio bidons met eigen opdruk/logo

  Bio bidons vanaf 300 stuks met eigen bedrukking en prijzen ca. €2,25 ex BTW (2000 stuks). Gemaakt van rietsuiker!

  Lees meer ↓

  Eco-vriendelijke bedrukte flessen

  Met onze bedrukte flessen draag je een steentje bij aan een schoner milieu. De flessen smaken en ruiken niet naar plastic en bovendien zijn de flessen vrij van BPA. Tijdens de productie wordt er geen gebruikgemaakt van schaarse fossiele grondstoffen, maar van de hernieuwbare grondstof suikerriet. Kortom: een milieubewust product.

  Messenger Bottle met eigen opdruk/logo

  Platte fles vanaf 100 stuks te bedrukken en prijzen incl. bedrukking vanaf € 5,00 ex BTW (500+ stuks)

  Volledig custommade & private label

  Vanaf 1500 stuks volledig custom made in eigen model en kleur vanaf € 5,65.