Katoenen lunchwraps en lunchzakjes

Jaarlijks gebruiken we per persoon gemiddeld 520 boterhamzakjes die we na eemalig gebruik weggooien. Dit is een enorme last voor het milieu. De Retulp lunch producten zijn het duurzame alternatief voor boterhamzakjes. Start ook met een gezond en ‘zero waste’ huishouden!

Duurzaam alternatief voor boterhamzakjes

We gooien iedere dag enorme hoeveelheden aluminium folie en plastic zakjes weg. Het is niet alleen zonde van uw geld, maar ook slecht voor het milieu. De Retulp wraps en lunchzakken zijn eenvoudig schoon te vegen en kan na verloop van tijd uitgewassen worden. Ze zijn gemaakt van zeer duurzaam materiaal, zodat het jaren mee gaat.  Flexibel te vouwen zodat hij goed om je lunch past, hoe groot of klein je broodje ook is. En met het grote voordeel dat hij weinig plek in je tas inneemt, als je lunch op is.

Daarnaast wordt er per verkochte Retulp lunchwrap een kilo plastic uit de oceaan voorkomen door Club Kakatua. Sungai Watch heeft hier een goed systeem voor uitgevonden: trash barriers. Het zijn een soort bruggen die water door laten stromen maar tegelijkertijd al het afval tegenhoudt. Want opruimen is goed, en dat moet absoluut gebeuren, maar het beste wat we kunnen bereiken is ervoor zorgen dat die single-use plastic kraan eindelijk eens dicht gedraaid gaat worden.